Name:
Location: Estonia

Thursday, December 28, 2006

Grand Turk (Turks and Caicos) 19 .12. 06

Hommikupoolikul oli umbes 3 tundi vaba aega. Ärkasin üles, viskasin bikiinid selga ja läksin välja, olin kuulnud, et Turks and Caicos pole just suurem asi koht, aga kui laevast välja astusin, ohohohooo….milline üllatus. 100 meetrit laevast oli rand, helesinine vesi ja valge liiv, super ilus. Ja mis veel parem, kohe sealsamas oli ka väike resort basseiniga. Kujutate ette, et eelistasin ookeanile basseini, aga see juhtus peamiselt sellepärst, et ei tahtnud end ülepeakaela soolaseks ja liivaseks teha, sest 2 tunni pärast oli vaja tööle minna. Basseini poole kallutas ka asjaolu, et seal oli swim in bar. Selleks, et baari saada pidi minema basseini ja kõndima või ujuma letini. Väga kift ja mis veel parem DJ tegi mulle ja Traceyle (laulja) 2. ringi joogid väljaJ. Hommikusöögiks järjekordselt Pina Colada, seekord küll ilma alkoholita.

Mr. And Mrs. Behr

Nüüd siis natuke eelmisest kruiisist ja reisijatest. Üldiselt tuleb vist mainida, et väga fun kruiis oli, vabad pöevad olid lahedad ja kliendid ka. Meie lemmik kliendid olid Barbara ja Otho. Umbes 45 aastased ja elavad Las Vegase lähedal. Nad tegid kaasa 2 kruiisi, ehk siis umbes 20 päeva. Selle aja jooksul suutsid nad kahe peale kokku SPAs kulutada 9000 dollarit ehk siis umbes 100 000 krooni. Hiljem kuulsin, et butiigis läks neil 60 000 dollarit…ma ei saa aru, mille peale seal nii palju isegi kulutada on, sest laeva butiik on üsna väike. Barbara sai vist miskid uued ehted. Raha rahaks, aga nad olid super lahedad kui välja arvata, et Otho oli väga flirtiv kõigi tüdrukutega. Kruiisi lõpus kutsusid nad meid kõiki endaga dringile ja show´d vaatama ja lõpuks baari diskole. Üldsegi mitte ninakad ja ülbed vaid super lahedad. Tegelevad kinnisvaraga ja on elus igasugust jama läbi teinud. Üks tüdrukutest teadis rääkida, et eelmisel aastal olid nad rahast lagedad, ma ei teagi, pean uurima kuidas nad järsku jälle nii rikkaks said:-D.
Üldse oli eelmine kruiis lahe, sest toredad ja nooremad(loe alla 60 aasta vanad) inimesed oli pardal. Üks minu klientidest oli monsjeur Gau. Käis päris mitu korda massaazis, elab Monacos ja Prantsusmaal ja Sveitsis. Praegu oli paar nädalat kruiisil, jõuludeks Prantsusmaale, siis 4ks kuuks suusatama ja siis ma ei teagi, uuele kruiisile ja tuleb Eestisse ka veel suvel. Ja ta pole igivana, 39 aastane…vahel lihtsalt mõtled, et kust sellised inimesed tulevad….

0 Comments:

Post a Comment

<< Home