Name:
Location: Estonia

Thursday, December 28, 2006

ikse laeva külaelu
Nüüd siis sellest, mis jubedalt pinda käib. Praegune jõulukruiis on üsna erinev, sest uskuge või mitte, aga meil on üsna palju enam-vähem minuvanuseid reisijaid. Põhjuseks siis see, et jõuludel reisitakse peredega. No enivei sain ühe tüübiga tuttavaks ja saime väga hästi läbi, ta kutsus mind välja paar korda ja kuigi ainult rääkisime ja tegime paar tantsu, siis security loomulikult nägi ja security peaohvitser(kes õnneks ok sõber on) ütles hommikul, et ole väga ettevaatlik reisijatega suhtlemisel. Põhimõtteliselt on nii et ilma luba küsimata saan kliendiga kokku saada ainult 10 dekil väljas. Kui küsin loa baaridessse ja showdele, siis võin igale poole minna, aga kell 1 öösel pean olema läinud. Edasi võib minna üles välja, aga ka seal käin security officer iga natukese aja tagant passimas. Kõik teavad kõike ja kui ma näiteks oleks midagi lubamatut teinud, siis oleks mind arvatavasti siit laevalt minema saadetud. Sellised on siinsed reeglid, igakord kui lähen reisijate alasse, pean panem aselga tööriided, ka siis kui receptionist midagi tooma lähen. Loaga baari või showd vaatama minnes loomulikult võime erariideid kanda. Aga peame ilusad riided selga panema ja selle päeva dress code´i järgime, isegi kui on casual, siis meie kui crew peame ikka midagi korralikku või vähemalt ilusat selga panema.
Juhul kui jään klientide baari 10 minutit kauemaks kui kell 1, siis on kindlalt keegi, kes sellest staff captain´ile teada annab ja saan kirjaliku hoiatuse. Ükspäev oli tubade kontroll, meil ei tohi kajutites süüa olla (väljaarvatud küpsised või kommid või no midagi pakendatut). Elmisel õhtul saime butiigist kellegi käest rummikeeksi ja mul läks täiesti meelest ära, loomulikult jäi see tuppa. Järgmine päev helistas security ja küsis, et Liis, mis see kook teie toas teeb. Ma ei teagi kas saime hoiatuse või pigistati silm kinni. Igatahes kui 3 sellist hoiatust koos on, siis võidakse laevalt minema saata. Nii, et mõnikord on täielikult kopp ees ka.

2 Comments:

Blogger marika said...

Hästi ilusat, huvitavat ja õnnelikku uut aastat Sulle, KALLIS LIISU!
Ilmselt tuleb see ka hästi päikeseline!


emme ja Leenu

10:52 PM  
Blogger Loodusõpetus said...

Head uut aastat Liisu. kujutades ette kui raske su tööpäevad võivad olla, siis meil ei ole ikka talv kohale jõudnud- deem. Nii et mul on hea meel, et üks sõpradest head ilma saab nautida. Ole tubli ja elab kaasa sulle ikka.

11:30 AM  

Post a Comment

<< Home